Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Den svenske 5G-auksjonen allerede avgjort

Den svenske 5G-auksjonen innbragte den svenske staten 2,3 milliarder SEK for en 5G-rettet frekvenspakke på 3,5-3,8 GHz- og 2,3 GHz-båndene.

Les mer #Hjem

Smertefullt nettverksbrudd

Vi er alle avhengige av god nettforbindelse. Da er det ikke greit å bli møtt med 12 dagers ventetid for utbedring av nettbruddet og kun en dag gratis mobilpakke som erstatning.

Les mer #Hjem

Finland på Nokias grunnmur

21 000 måtte gå i Nokias kriseår fra 2009 til 2014. Innen et år hadde 70 prosent av de høyt utdannete i Nokia fått ny jobb. Nokia har også dannet grunnlaget for en bred og sterk finsk IT-industri.

Les mer #Hjem

Det beste og rareste fra CES 2021

Vi har samlet sammen noe av det meste spennende, det mest bisarre og det viktigste fra årets store teknologikonferanse.

Les mer #Nyheter

Store forventninger til norske IT-aksjer

Finansanalytikerne har stor tro både på Telenor-aksjen og mange andre norske teknologiaksjoner i 2021. Dette til tross for stor generell usikkerhet i aksjemarkedet.

Les mer #Nyheter

Altibox med støtte til «Lær Kidsa Koding»

Altibox trer nå inn som en langsiktig bidragsyter i Kodebanken som utgjør den økonomiske plattformen for Lær Kidsa Koding. De imøteser også lokalt samarbeid mange steder i landet.

Les mer #Hjem

Fjordkraft når mobilmål

Fjordkraft Mobil har nådd målet om 125 000 kunder ved utgangen av 2020 og befester posisjonen som landets største mobilaktør uten eget nett.

Les mer #Hjem

Hvorfor nøler de med TV over 5G?

Både Telenor og Telia selger fast mobilt bredbånd over 5G i hastigheter fra 100 til 300 Mbps, men ennå ikke TV-distribusjon over 5G. Hvorfor ikke det? Det er totalkapasiteten i nettet som er utfordringen, sier Telenor.

Les mer #Mobil

Etterlyser helhetlig kompetanseløft

Nær halvparten av næringslivsledere oppgir at mangel på kompetanse er det viktigste hinderet for digitalisering. IKT-Norge etterlyser en mer samlet satsing på IKT-kompetanse fra myndighetenes side.

Les mer #Nyheter

Kompetanse-mangler hindrer digitalisering

Norsk næringsliv opplever tilgangen på kompetanse i egen næring og organisasjon som det viktigste hinderet for digitalisering.

Les mer #Nyheter

Telecommentar:

Mest lest