Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Altibox slår Telenor på høy hastighet

Altibox er nå større enn Telenor på høyhastighets bredbånd. Deres valg til FWA vil avgjøre om de greier å holde posisjonen fram til 2023.

Les mer #Bredbånd

Vi ser dobbelt få mye nyheter

Telenors kunder ser over dobbelt så mye på TV-nyheter som før koronakrisen og de bruker totalt nå 28 prosent mer tid foran fjernsynet.

Les mer #Nyheter

Koronakrisen en «eye-opener»

Større statlige, fylkeskommunale og kommunale tilskudd til bredbånd og enda hardere konkurranse kan føre til at 94 prosent har fiber eller kabel ved utgangen av 2021, 4 prosent relativ høy hastighet FWA og 2 prosent lavhastighet FWA.

Les mer #Bredbånd

Verdens beste kameramobil

Huawei P40 Pro er i øyeblikket verdens beste mobiltelefon med ett stort, men et raskt mindre minus – tilgang på tjenester.

Les mer #Hjem

Breiband – raskaste å realisere

150 millionar er bra, men slett ikkje nok for at alle skal kunne delta i eit moderne samfunn. Ikkje noko samferdsleprosjekt er raskare å realisere ennn breiband.

Les mer #Hjem

Folk sulten på 5G

På Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i mars går den nye telefonen til Samsung: S20 Ultra 5G. Det til tross for høy pris.

Les mer #Mobil

Det store partnerkrigen

Altibox har fortsatt over halvparten av alle fiberkunder i Norge. Telenor har inkludert partnere 295 000 på fiber og Telia Get har med partnere om lag vel 198 000 på FTTH.

Les mer #Bredbånd

Sterk skomarkering på Ulvøya

Alle de 7500 flyktningebarna i Moria på Lesbos vil få sko fra Norge. I går ble det markert med en unik demonstrasjon. 7500 par sko ble lagt ut på Sydstranda på Ulvøya i Oslo.

Les mer #Hjem

Huawei holdt stand i Europa i 2019

Huawei maktet å opprettholde og øke sin europeiske omsetning og økte med 0,7 prosent i 2019 til tross for at de amerikanske restriksjonene rammet dem betydelig. Men det er hjemmemarkedet som virkelig monner.

Les mer #Nyheter

Meir til breiband er god krisehjelp

Nandor Helgheim i Enivest foreslår ei ekstrabevilgning til breiband på 300 millionar kroner. Og resultatet lot ikkje vente på seg. Partiene på Stortinget blei i går einige om ei ekstrabevilgning på 150 millionar kroner. Dermed blir det iallfall 406 millionar totalt i tilskot fra staten i år.

Les mer #Bredbånd

Telecommentar:

Mest lest